• Home
  • /Over Fokker Logistics Park

Coöperatieve Vereniging Anthony Fokker Park Logistics

De eigenaren van de gebouwen op het Fokker Logistics Park zijn verenigd in een VVE: Coöperatieve Vereniging Anthony Fokker Logistics. Deze vereniging is ook eigenaar van de centrale infrastructuur en van alle voorzieningen op het park. Het dagelijks beheer van het park is door de Coöperatie uitbesteed aan een parkmanagement organisatie: ParkManagement FLP

 De eigenaren van het Fokker Logistics Park

Prologis

Prologis, Inc. is een toonaangevende eigenaar, verhuurder en ontwikkelaar van logistiek vastgoed. Met een portfolio van 1,7 miljoen vierkante meter verdeeld over 26 locaties en 77 gebouwen is Prologis een van de leidende spelers in de markt van distributieruimten in de Benelux.

Wij werken samen met retailers, fabrikanten en andere logistieke dienstverleners, evenals met bedrijven die op zoek zijn naar grootschalige distributiecentra.

Wij ontwikkelen en verhuren logistiek vastgoed in Europa, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en in Azië – klantgericht en op maat gemaakt. Momenteel hebben wij circa 62.2 miljoen vierkante meter ultramoderne distributielocaties in onze portefeuille – met alleen al in de Benelux ongeveer 1,7 miljoen vierkante meter. Productiebedrijven, wereldwijd opererende handelsondernemingen en logistieke dienstverleners vertrouwen op onze expertise als het gaat om het vinden van ruimte voor hun ideeën.

En niet voor niets: wereldwijd hebben wij voor onze klanten 3.172 industriële complexen succesvol ontwikkeld in 21 landen.

Het parkmanagement van Fokker Logistics Park

Het parkmanagement van Fokker Logistics Park biedt een uitgebreide service voor het hele park. Als huurder wordt u compleet ontzorgd. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij de behoeftes van onze huurders. U kunt u richten op uw kernactiviteiten, wij dragen zorg voor de rest.

U staat voorop bij het parkmanagement. Dat betekent dat u niet hoeft te investeren in zaken die niet horen bij uw corebusiness. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van praktische diensten als parkreceptie, catering, glasbewassing, inkoop van energie en afvoer van afval. Daarnaast wil het parkmanagement altijd verder kijken en u ook ontzorgen voor zaken die in de toekomst van belang zijn.