• Home
  • /Over Fokker Logistics Park

Coöperatieve Vereniging Anthony Fokker Park Logistics

 

De eigenaren van de gebouwen op het Fokker Logistics Park zijn verenigd in een VVE: Coöperatieve Vereniging Anthony Fokker Logistics. Deze vereniging is ook eigenaar van de centrale infrastructuur en van alle voorzieningen op het park. Het dagelijks beheer van het park is door de Coöperatie uitbesteed aan een parkmanagement organisatie: ParkManagement FLP

 De eigenaren van het Fokker Logistics Park

Anthony Fokker Business Park C.V.

Anthony Fokker Business Park C.V. is het samenwerkingsverband tussen Delta Development Group, Reggeborgh Groep en VolkerWessels dat sinds 1999 verantwoordelijk is voor de herontwikkeling van de voormalige Fokker fabrieksterrein op Schiphol Oost.

Delta Development Group

Delta Development Group is onafhankelijk internationaal projectontwikkelaar en belegger voornamelijk actief in Nederland en Duitsland. Met als speerpunt duurzame herontwikkeling van binnenstedelijke en gebiedsontwikkelingen is Delta breed actief op de vastgoedmarkt. Delta is een middelgrote projectontwikkelaar die betrouwbaarheid, slagvaardigheid, creativiteit en passie voor vastgoed laat terugkomen in de duurzame ontwikkeling van haar projecten.

Reggeborgh Groep

Reggeborgh Groep is een investeringsmaatschappij van de familie Wessels met vestigingen in Nederland, Luxemburg en Zwitserland.

VolkerWessels

VolkerWessels is een hecht samenwerkende groep van internationale bedrijven in de bouw en aanverwante sectoren. De 125 werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in Nederland.

Chalet Group

Chalet Group, bestaat sinds haar oprichting in de zomer van 2009 en is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste asset managers van commercieel vastgoed. Als asset-manager maakt zij deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen. Chalet Group wordt gefinancierd door een Amerikaanse private investeringsmaatschappij. Chalet Group is, met behulp van haar partners, voornemens nog substantieel te groeien in Nederland middels de acquisitie van portefeuilles commercieel vastgoed, waarbij alle vastgoed-beleggingssectoren in aanmerking komen. Ook de acquisitie van portefeuilles van (hypothecaire) leningen op commercieel vastgoed heeft de belangstelling. Chalet Group managet momenteel ca. 70 objecten, welke tezamen ruim 400.000 m2 beslaan. De locaties liggen merendeels in en rond de vier grote steden in de Randstad, maar haar objecten liggen ook in steden als Almere, Amersfoort, Zwolle, Groningen, Arnhem, Breda, Eindhoven en Maastricht.

Prologis

Prologis, Inc. is een toonaangevende eigenaar, verhuurder en ontwikkelaar van logistiek vastgoed. Met een portfolio van 1,7 miljoen vierkante meter verdeeld over 26 locaties en 77 gebouwen is Prologis een van de leidende spelers in de markt van distributieruimten in de Benelux.

Wij werken samen met retailers, fabrikanten en andere logistieke dienstverleners, evenals met bedrijven die op zoek zijn naar grootschalige distributiecentra.

Wij ontwikkelen en verhuren logistiek vastgoed in Europa, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en in Azië – klantgericht en op maat gemaakt. Momenteel hebben wij circa 62.2 miljoen vierkante meter ultramoderne distributielocaties in onze portefeuille – met alleen al in de Benelux ongeveer 1,7 miljoen vierkante meter. Productiebedrijven, wereldwijd opererende handelsondernemingen en logistieke dienstverleners vertrouwen op onze expertise als het gaat om het vinden van ruimte voor hun ideeën.

En niet voor niets: wereldwijd hebben wij voor onze klanten 3.172 industriële complexen succesvol ontwikkeld in 21 landen.

Het parkmanagement van Fokker Logistics Park

Het parkmanagement van Fokker Logistics Park biedt een uitgebreide service voor het hele park. Als huurder wordt u compleet ontzorgd. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij de behoeftes van onze huurders. U kunt u richten op uw kernactiviteiten, wij dragen zorg voor de rest.

U staat voorop bij het parkmanagement. Dat betekent dat u niet hoeft te investeren in zaken die niet horen bij uw corebusiness. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van praktische diensten als parkreceptie, catering, glasbewassing, inkoop van energie en afvoer van afval. Daarnaast wil het parkmanagement altijd verder kijken en u ook ontzorgen voor zaken die in de toekomst van belang zijn.