• Home
  • /Aanvullende diensten

Aanvullende diensten

Overzicht van diensten

Naast de centrale voorzieningen biedt ParkManagement FLP diverse aanvullende diensten voor de gebruikers op het park aan. Ook deze diensten hebben als doel de gebruikers op het Park te ontzorgen en tegen concurrerende tarieven de huurders ondersteunende diensten aan te bieden. Door bepaalde diensten collectief te bundelen behaalt u samen met andere bedrijven op het park financieel winst.

Uit onderstaande diensten kunt u zelf een pakket op maat samenstellen:

Onderhoudsovereenkomsten voor alle bouwkundige en installatietechnische voorzieningen zijn mogelijk. In samenwerking met gerenommeerde onderhoudsbedrijven bieden wij u een onderhoudspakket op maat aan. Te denken valt aan onderhoud voor (industriële) deuren en levellers, luchtbehandeling en centrale verwarming, inbraakalarmcentrales, (hand)brandblusmiddelen, hang- en sluitwerk en verlichting.

Als u een storing heeft, verhelpen wij deze snel, vakkundig en efficiënt. Een storingsafhandeling op een 24/7-basis kunnen wij op uw verzoek verzorgen.

Zowel voor grotere als kleinere verbouwingen of andere bouwklussen, kunt u bij ParkManagement voor advies, ondersteuning en uitvoering terecht. Als onderdeel hiervan kunnen wij ook de noodzakelijke meldingen en vergunning voor u regelen.

Voor een advies om uw afval zoveel als mogelijk te beperken en zo efficiënt en milieuverantwoord als mogelijk te laten hergebruiken of verwerken, heeft ParkManagement met een aantal gerenommeerde bedrijven raamovereenkomsten afgesloten. Ook de adequate verschroting van apparatuur of overbodige restpartijen, kunnen wij voor u regelen.

Een schone werkomgeving is vanuit hygiënisch oogpunt natuurlijk belangrijk, maar draagt ook bij tot een efficiëntere en betere werkomgeving. Voor uw bedrijfs- en kantoorruimten bieden wij een schoonmaakovereenkomst op maat aan.

Ook voor het ’s winters sneeuw- en ijsvrij houden van uw gehuurde terreindelen bieden wij u een oplossing aan. U kiest zelf de dag/nacht-perioden.

In aanvulling op de parkbeveiligingsmaatregelen bieden wij u een pakket aan voor de beveiliging van uw gehuurde bedrijfslocatie. Het betreft hier zowel (advies over) technische voorzieningen, als de levering van beveiligingsmedewerkers. Ook het uitvoeren van brand- en sluitrondes en alarmopvolging regelen wij voor u.