• Home
  • /Overzicht huurders

Overzicht huurders

Op het Fokker Logistics Park vindt u verschillende huurders met uiteenlopende bedrijvigheid. Samen met andere bedrijven op het park maakt u gebruik van onze diensten en maakt u het park. Heeft u interesse om deel te worden van onze huurders, dan horen wij graag van u.

In alle jaren dat wij al op het Fokkerterrein gevestigd zijn, is het park gegroeid naar een duurzaam opgezet logistiek park wat past bij verantwoord ondernemerschap.

Fokker Services

 

Aramex

Opgericht in 1982 is het bedrijf snel uitgegroeid tot wereldwijd merk bekend om zijn aangepaste diensten en innovatieve aanbod. In januari 1997 werd Aramex het eerste Arabische bedrijf dat zijn aandelen verhandelde op de NASDAQ beurs. Na vijf jaar succesvolle handel werd Aramex in februari 2002 weer privé-eigendom. In juni 2005 ging Aramex publiek op de Dubai Financial Market (DFM) als Arab International Logistics (Aramex). De aandelen werden verhandeld onder ARMX. Tegenwoordig biedt het bedrijf werk aan meer dan 15.000 mensen op meer dan 354 locaties in 60 landen. Aramex levert wereldwijd diensten als expeditie, logistiek, warehousing, informatie management oplossingen, e-business oplossingen en online winkeldiensten.

ECMS International Logistics

ECMS International Logistics N.V. (Chinese naam: Yi Ke Man [易客] is opgericht in 2013. ECMS is een technologiebedrijf gericht op meerwaarde voor ondernemingen en de individuele consument via het ontwikkelen en beheren van e-commerce-platforms, affiliate marketing en full-service internationale logistieke diensten. ECMS onderhoudt strategische relaties met bekende binnenlandse en buitenlandse ondernemingen. Ons servicenetwerk omvat de Verenigde Staten, Europa, Japan, China, Korea, Hong Kong, Taiwan, Singapore en Maleisië. ECMS exploiteert logistieke en distributie centra in Los Angeles, Chicago, New York, Amsterdam, Londen, Seoul, Tokyo, Hong Kong, Tianjin, Shanghai, Beijing en Guangzhou. Het strategische doel van ECMS is het verminderen van de complexiteit die een belemmering vormt bij grensoverschrijdende e-handel en het creëren van betere shopping ervaringen voor zowel retailers als hun klanten.

Evides

Evides Industriewater is gespecialiseerd in maatwerk. Ze leveren diverse kwaliteiten proceswater; van voorgezuiverd oppervlaktewater tot hoogwaardig gedemineraliseerd proceswater. Daarnaast is Evides één van de meest vooraanstaande specialisten op het gebied van afvalwaterzuivering. Zo zuiveren ze het afvalwater van bedrijven op het industrieterrein van Schiphol, in het Sloe-gebied (Vlissingen), De Rotterdamse Haven (Botlek en Maasvlakte), en Delfzijl, evenals het huishoudelijke afvalwater in het gebied Den Haag/ Delft via Delfluent.

Door de zuivering van afvalwater uit te besteden, hoeven bedrijven niet te investeren in de realisatie en het onderhoud van een eigen afvalwaterzuivering. Evides Industriewater ontwerpt, bouwt, financiert en onderhoudt deze installaties op basis van DBFO-contracten (Design, Build, Finance & Operate). Zo wordt afvalwater optimaal, duurzaam en volgens de geldende regelgeving gezuiverd en kan het bedrijf zich concentreren op haar core-business.

CAE

CAE biedt trainingen vluchtsimulatie voor diverse vliegtuigen. Jaarlijks traint CAE ruim 1500 piloten voor meer dan 150 luchtvaartmaatschappijen. CAE biedt een ongeëvenaarde ervaring met Flight Crew Training met een diversiteit aan eigen vluchtsimulatoren.

CAE biedt volledige vluchtsimulatoropleidingen voor commerciële vliegtuigen van Airbus, Boeing, ATR en Embraer.

Fokker Services

Fokker Services Group is een onafhankelijk aerospace bedrijf met wereldwijde activiteiten.

Met vijf vestigingen in Europa, Azië en Amerika biedt Fokker Services Group uitgebreide oplossingen en is het een belangrijke partner voor regionale, narrow-body en wide-body platformen in de commerciële, VIP, vracht- en defensiemarkten. De organisatie biedt een unieke reeks capabilities, producten en diensten: “Modificaties & Engineering Services” voor de nieuwste technische oplossingen; “Component & Material Services” zoals programma’s van Nose to tail, uitwisselingsdiensten, componentreparaties, onderdelenfabricage en levering van reserveonderdelen; “Airframe Services” voor vliegtuigonderhoud, inclusief lease-overgangen, een schilderwerkplaats; en “Aircraft Completion & Conversion Services” voor executive, VVIP- en speciale missie-vliegtuigen.

NorthC

NorthC is met elf onderling verbonden datacenters het grootste regionale datacenterbedrijf van Nederland. Daarnaast heeft NorthC twee datacenters in Zuid-Duitsland en drie in Zwitserland. Tot de klanten van NorthC behoren zowel grote organisaties en overheidsinstellingen als cloud- en IT-dienstverleners en kleinere ondernemingen. NorthC onderscheidt zich onder andere door een sterke aanwezigheid in de verschillende regio’s, kwalitatief hoogwaardige diensten en maatwerk op het gebied van connectiviteit en hybride cloudoplossingen. NorthC wil in 2030 volledig CO2-neutraal opereren, aan de hand van vier duurzaamheidspijlers: 100% groene energie, groene waterstof, optimaal gebruikmaken van restwarmte van de datacenters en modulair bouwen.

GXO Logistics

GXO Logistics is een mondiale top-tien leverancier van geavanceerde supply-chain oplossingen voor de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Wereldwijd bekend als een van de grootste en meest totale leveranciers van transport, logistiek en freight forwarding.

In Nederland opereert GXO Logistics vanuit meer dan 21 verschillende locaties met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven. Dagelijks zetten 3.200 medewerkers zich in voor de supply chain uitdagingen van de diverse klanten; hoe verschillend of specifiek deze ook mogen zijn. De onderneming beschikt over meer dan 615.000 vierkante meter opslagruimte en circa 200 voertuigen om alle mogelijke logistieke- en transportactiviteiten te kunnen bewerkstelligen. In Nederland onderscheidt XPO Logistics zich door haar deskundigheid binnen de sectoren: retail, high-tech, e-commerce, fashion en food.

BBV Logistics

BBV Logistics is in 2008 opgericht door Kelly Bunsee en Rick de Vre. Zowel Kelly als Rick hebben ruime kennis en ervaring omtrent transport en vrachtafhandeling. De focus is altijd geweest om expediteurs en de detailhandel een volledige dienstenpakket aan te bieden. Vooral het geven van advies aan hun klanten, om innovatieve, betrouwbare en kwalitatieve diensten te bieden.

Vanaf 2018 is BBV ook actief met betrekking tot het afhandelen van vracht ten behoeve van offline luchtvracht maatschappijen.

Tegenwoordig is BBV Logistics Support een neutraal vrachtafhandelingsbedrijf gevestigd op de luchthaven Schiphol, en levert een uitgebreid dienstenpakket aan expediteurs, luchtvaart maatschappijen, transportbedrijven, fulfilment- en e-commercebedrijven, evenals opslag oplossingen voor retailbedrijven.

Apex Logistics International

Opgericht aan het begin van het nieuwe millennium, Apex Logistics International is een groeiende wereldwijde leverancier van supply chain-oplossingen met een diverse culturele achtergrond. Opgericht in China ongeveer 20 jaar geleden. Het huidige Apex is al een toonaangevende wereldwijde dienstverlener van essentiële supply chain-oplossingen; onze diensten omvatten luchtvracht, zeevracht, contractlogistiek, weg- en spoorvracht, supply chain management en de door Apex beheerde douaneafhandelingsdienst. Dit bevestigt onze aanwezigheid in meer dan 70 landen, met momenteel 44 volledig gebrandmerkte Apex-kantoren.

Apex Global Logistics (NL) B.V, opgericht in 2015, biedt uitgebreide one-stop oplossingen voor de gehele supply chain. Met erkenning in de Europese markt zijn we momenteel bezig met organisatorische uitbreiding en het verbeteren van onze concurrentiekracht, allemaal gericht op het bieden van verbeterde diensten aan onze klanten.

WWT

WWT is een financieel sterke, particulier gehouden wereldwijde technologische dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring in het helpen van ’s werelds grootste en meest innovatieve organisaties om op een andere manier te denken over technologie en hoe het hun bedrijf vooruit kan helpen.

We hebben slimme mensen die je kunnen helpen meer te weten te komen over de nieuwste technologie, nieuwe vaardigheden te verwerven en je team te trainen in de oplossingen die essentieel zijn voor het succes van jouw organisatie.

NNR Global Logistics Netherlands BV

NNR Global Logistics is lid van de Nishitetsu Groep, die een rijke geschiedenis heeft en sinds de oprichting aan het begin van de vorige eeuw erkend is als leverancier van hoogwaardige producten. NNR Global Logistics heeft vergelijkbare en voortdurende organische groei doorgemaakt sinds onze onderneming voor het eerst werd gelicenseerd in 1948.

NNR Global Logistics streeft naar het benutten van de managementmiddelen van onze groep, het verder verfijnen van onze producten en diensten, en het verbeteren van onze bedrijfswaarde. Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van onze visie voor de toekomst, hebben we een nieuwe bedrijfsboodschap bedacht: “Jouw dromen verbinden.”

Masmimo

Masimo (NASDAQ: MASI) is een wereldwijd medisch technologiebedrijf dat een breed scala aan toonaangevende monitoringtechnologieën ontwikkelt en produceert, inclusief innovatieve metingen, sensoren en patiënten monitors. Aangedreven door het Masimo Hospital Automation™ platform, verbeteren en automatiseren de connectiviteits-, automatiserings-, telehealth- en telemonitoringoplossingen van Masimo de zorgverlening zowel in het ziekenhuis als daarbuiten. Daarnaast is Masimo de thuisbasis van een groeiend assortiment consumentengezondheids- en welzijnsoplossingen zoals de Masimo W1™ smartwatch en de Stork™ babyfoon, evenals geluidsapparaten van legendarische audiomerken zoals Bowers & Wilkins® en Denon®.